tommauws

Kazandstraat 57-59, B-8800 Roeselare
T 051/69 82 16
info@tommauws.be - www.tommauws.be

Alucobond is nieuw in het gamma van Tom Mauws bvba. Het is een onbrandbaar composietpaneel dat bestaat uit 2 aluminium platen met een minerale kern. Alucobond laat zich makkelijk buigen en plooien en geeft dus veel vrijheid aan de ontwerper-architect. Het kan bewerkt worden met de modernste freestechnieken en met behulp van de 3D-software zijn de meest bijzondere creaties denkbaar en uitvoerbaar.

Alucobond bestaat uit hoogwaardige materialen waaronder ook de zeewaardige legering EM AW-5005A (AlMg1). Deze ‘Marine Quality’ is dus ook geschikt voor projecten aan kustgebieden en garandeert daar een langdurige, onberispelijke kwaliteit in het zoute milieu.

Aan kleuren geen gebrek met Alucobond. U kan kiezen uit een brede waaier van kleuren, waaronder unikleuren en metallics, maar ook geborsteld aluminium en spectra & sparkling kleuren zijn mogelijk. Met Alucobond Design kan u zelfs uw persoonlijk ontwerp printen op het aluminium.

Uiteraard maakt men gebruik van de meest hoogwaardige PVDF-lakken met glansgraden van 30 tot 80 %. Op aanvraag kan het nog hoger of lager.