tommauws

Kazandstraat 57-59, B-8800 Roeselare
T 051/69 82 16
info@tommauws.be - www.tommauws.be

Trespa Meteon is een massief en decoratief volkern-paneel dat tot 70 % natuurlijke vezels bevat en thermohardende harsen, die onder hoge druk en temperatuur geperst worden.  Het resultaat is een zeer stabiele, dichte plaat met een uitzonderlijke maatvastheid en een excellente sterkte-gewichtverhouding. Verder kan vuil zich op het gesloten oppervlak quasi niet vastzetten waardoor het zeer onderhoudsvriendelijk is. 

GEA Process Engineering

Halle

Op aanvraag kunnen de voorkant en de achterkant van het Trespa-paneel uitgevoerd worden in verschillende kleuren die men dan onderling kan combineren.

Het Trespa Meteon-gamma omvat 5 verschillende uitvoeringen:

Trespa Uni Colours :

Met de 67 Uni Colours kan u al een heel eind weg. Voor grotere projecten kunnen er echter ook platen geproduceerd worden in uw specifieke projectkleuren.

Trespa Metallics :

De metaallak geeft een iridiserend effect waardoor de gevel een heel moderne look krijgt.

Trespa Naturals :

Liefhebbers van natuursteen-look komen zeker aan hun trekken met de 12 Naturals decoren.

Trespa Wood decors :

Een duurzaam en budgetvriendelijk alternatief voor echt hout. Heel mooie imitaties en uiteraard veel onderhoudsvriendelijker. Er zijn 28 houtdecoren beschikbaar.

Trespa Lumen :

De speciale deklaag van het Lumen-paneel laat toe om het natuurlijk licht op creatieve wijze te manipuleren en als ontwerpelement in te zetten. Het licht kan gereflecteerd, verspreid, versterkt of afgezwakt worden volgens de wensen van architecten en klanten. Trespa Meteon Lumen is beschikbaar in 3 variaties en 8 kleuren.