tommauws

Kazandstraat 57-59, B-8800 Roeselare
T 051/69 82 16
info@tommauws.be - www.tommauws.be

Tom Mauws bvba

Uw constructief sterke partner, zowel in nieuwbouw als in renovatie.

over-onsOpgericht als eenmanszaak in 2005 groeide Tom Mauws bvba uit tot een volwassen KMO met een 50-tal werknemers. Ook de activiteiten evolueerden van algemeen schrijnwerk tot enkele specialisaties. In de eerste plaats gevelbekleding met grootformaat plaatmaterialen zoals Alucobond, Alucoil Larson, Eternit-Equitone, Rockpanel en Trespa-Meteon, meestal in combinatie met de passende isolatie. Daarnaast voeren we ook gevelbekledingen uit in hout. De andere specialisaties vallen onder het fijnere schrijnwerk, interieur en winkelinrichting. Wij zijn actief over heel België en voeren zowel grote als kleinere projecten uit in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Brussel.

Daarbij kan u rekenen op volgende troeven:

Een goed geoliede organisatie. 

Onze arbeiders worden dag na dag begeleid door één van onze vaste projectleiders die voortdurend in contact staan met de architect, aannemer en/of bouwheer. Korte communicatielijnen en permanent overleg leiden automatisch tot een hogere kwaliteit.

Goed opgeleid personeel met ervaring. 

Om de hoge kwaliteit van een bouwproject te kunnen garanderen, moet men over deskundige en goed opgeleide medewerkers beschikken. Om die reden investeren wij continu in bijkomende opleidingen en/of bijscholingen. En dankzij de doorgedreven specialisatie hebben onze medewerkers een ruime ervaring in hun werkveld.

Een uitgebreid eigen machinepark. 

Met de juiste gereedschappen en machines in eigen huis werkt men sneller en accurater. Om de hoge kwaliteit van ons werk te waarborgen, investeren we constant in ons machinepark. Zo kunnen we interieurpanelen bijv. op kastformaat zagen met onze opdeelzaag, waarna we die voor een volgende bewerking doorschuiven naar onze CNC-machine. Rijboringen, slotkast- en scharnierinfrezingen,… we voeren het allemaal zelf uit.

Ieder project wordt maximaal voorbereid in eigen huis voor een snellere montage.

Dat geldt niet alleen voor het schrijnwerk in interieur en winkelinrichtingen , maar ook voor de gevelpanelen die we prefab in eigen beheer verzagen, voorboren en afwerken. Zo winnen we tijd bij de montage en kunnen we flexibel inspelen op de noden van het moment. Tevens zit er zo een minimum van tijd tussen het aanbrengen van de isolatie en de aansluitende gevelpanelen. Daardoor wordt de isolatie maximaal beschermd tegen regen en wind en kunnen we uw project stelselmatig en continu verder afwerken.

Deadline-proof. 

Bouwen gaat altijd gepaard met deadlines. En die hebben we nog nooit gemist. Hoe groot of gecompliceerd het project ook is, we leggen altijd een einddatum voor onszelf op, die we moeten halen.

alucobond alucoil eternit rockpanel trespa